comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Özer kadroları kıyasladı!

28 Şubat 2014, Cuma 00:33

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde Juventus'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da, Özer Hurmacı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde Juventus'a sahasında 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da, Özer Hurmacı maçındanardından açıklamalarda bulundu.

Takım savunmasında ciddi problemler yaşadıklarını itiraf eden Özer, daha yakın oynamaları gerektiğini ve takım halinde yaptıkları top kayıplarına çözüm bulmaları gerektiği belirtti.

Genç oyuncu ayrıca, rakip Juventus'ta üç oyuncunun tüm Trabzonspor takımından finansal açıdan daha değerli olduğunu belirtti.

Özer Hurmacı'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde;

"Önce golyemememiz lazımdı. Gol yemediğiniz sürece daha rahat oynarsınız. Bence bizim takım savunmamızda bir sıkıntı var. Forvet ile savunma arasında çok fazlamesafe bırakıyoruz. Rakip takımın 3 oyuncusunun, transfermarkt.com'da bizim bütün takımın değeri kadar değeri var. Ofans, defansta;defans da hücumdan başlar. Onur her maçta 10 pozisyon kurtarıp bize maç kazandıramaz. Dünyanın en iyi takımı baktığınız zaman Barcelona görüyorsunuz ama onlarda 10 kişi birbirine yakın oynuyor. Bizde büyük kopukluk var. Benim sağdaveya solda başlamam bir şey değiştirmez. Takım olarak savunmamızı iyileştirmemiz lazım. Takım halinde çok top kaybediyoruz. İtalya'daki ilk maçta oynadığımız gibi oynamamız lazımdı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!