comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım'a cevap!

26 Şubat 2014, Çarşamba 13:32

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın iddialarına cevap verdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Trabzonspor'un kasasına girdiğini iddia ettiği 80 milyon TL ile ilgili olarak, "Bunun kaynağı kim açıklasınlar" sözleri gündeme otururken bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan bu iddiaya jet yanıt geldi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, konuyla ilgili birkaç gün içinde detaylı ve farklı açıklamaları olacaklarını hatırlatarak, "Aziz Yıldırım her zaman olduğu gibiyine yalan konuşuyor yalanlarla algı oluşturmaya çalışıyor. Benim kasama 80 milyon TL girseydi kulübün borcu biterdi" dedi.

Aziz Yıldırım'ın, "Trabzon 3 senedir sportif anlamda bir şey yapamıyor. Oyuncularının da hepsini devlet yardımıyla aldılar. Kasalarına 80 milyon TL para girdi. Bunun kaynağı hangi havuzdur açıklasınlar. Hangi siyasiler tarafından bu paralar toplandı ve verildi, açıklasınlar biz de bilelim" sözlerinin tamamının gerçek dışı olduğunu belirten başkan Hacıosmanoğlu, "Yalan konuşuyor. Ben 80 milyon bulsaydım kulübümün borcu bitiyordu. 100 milyona yakın faizli borcu var kulübün. Niye yalan konuşuyorsun. Bu borsaya açık bir şirket giren para belli çıkan para belli. Nerde bu 80 milyon diye soracağız. Bu konuda söylediklerinin tamamı yalan. Kulübün kasasına bu kadar para girmiş olsaydı Trabzonsporun faizli borcu kapanıyordu, bir iki de sponsorluk yaptık diğer kalemlerle toplasan kasaya giren toplasan 25 milyon yapmaz, nerde bu 80 milyon söylesin. Bizim de bu konularla ilgili bir cevabımız olacak" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!