comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'dan taraftarlara uyarı!

22 Şubat 2014, Cumartesi 14:28

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Kayserispor maçı öncesinde centilmenlik çağrısında bulundu.

Trabzonspor Kulübü, ligde pazar günü yapılacak Trabzonspor-Kayserispor maçı öncesi taraftarları, takımı centilmence desteklemeye çağırdı.
 
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, TFF ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğu belirtildi.
 
Takımın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarların yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratlarının, kulübün ciddi oranda ceza ödemesine neden olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Üstelik son Karabükspor maçından sonra bu eylemin aynı sezon içinde üçüncü kez tekrarlanmış olması kulübümüzü seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya bırakmıştır. Bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!