comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu yeni hocayı açıkladı!

17 Şubat 2014, Pazartesi 23:50

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktörlük için Şenol Güneş ile görüştüklerini ve Hami Mandıralı ile yola devam kararı aldıklarını söyledi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında teknik direktörlük için Şenol Güneş ile temasa geçtiklerini ve olumsuz yanıt aldklarını belirtirken, Hami Mandıralı ile yola devam etmeyi düşündüklerini belirtti.

İŞTE O SÖZLER...

"Şenol Güneş ile görüştük. Çalışma taraftarı değil. Emeği çalınan bir hocamız. Talebimiz oldu. Takımın başında efsane bir hocamız Hami Mandıralı var. Herkese bir şans verilmeli. İsteğimiz Mandıralı'nın görevi sürdürmesi yönünde. Kimse anasından doğma teknik direktör olmuyor."
"Batmış bir gemiyi su yüzüne çıkarmaya çalışıyoruz. Sorunlar yığılmış olduğu için bir anda hallolmuyor. Ekonomik bir kriz var Bizim bir çocukluk hayalimizdi başkanlık. Allah da bunu nasip etti. Bizim bir istikbal beklentimiz yok. Yapının düzene girmesi lazım. Ben bir önceki kongrede adaydım. Kongre bana bu hakkı tanımıştı. Bu hakkı kullanıyorum ve bir daha kullanmayacağımı söyledim. Yerel mahkeme süre uzatılmasının iptaline karar verdi. Biz bir itirazda bulunduk ama yargıtay kararı elimize ulaşmadı."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!