comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Juventus teknik direktörü bu hareketi yaptı!

16 Şubat 2014, Pazar 22:18

Juventus Teknik Direktör Antonio Conte, Trabzonspor'daki teknik direktör değişiminin, Galatasaray karşısında olduğu gibi yine kendilerini olumsuz etkilememesini dilediğini söyledi.
 

Juventus Teknik Direktör Antonio Conte, Trabzonspor'daki teknik direktör değişiminin, kendilerini olumsuz etkilememesini dilediğini söyledi.
 
Serie A'nın 24. haftasında evinde Chievo Verona'yı rahat bir skorla 3-1 yenerek, dikkatini Trabzonspor maçına veren Juventus'ta teknik direktör Antonio Conte, maç sonrası basın toplantısı düzenledi.
 
Toplantıda, bir muhabirin "Juventus'un bu sezon başında Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi sarı-kırmızılı takımda teknik direktör değişimi yaşandığını, şimdi de aynı durumun Trabzonspor'da olduğunu hatırlatması" üzerine 44 yaşındaki teknik adam, bazı kültürlerde batıl anlamda kötü şanstan sakınma anlamına gelen işaret parmağı ile orta parmağını çapraz şekilde göstererek cevap verdi.
 
Conte, elleriyle yaptığı hareketi kastederek, "Bundan daha başka ne yapabilirim ki… Umarım bu (teknik direktör değişimi) bize Galatasaray maçında olduğu gibi kötü şans getirmez. Çünkü Galatasaray maçında bu durum bizi kötü etkilemişti" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!