comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu'nun teknik direktör açıklaması!

15 Şubat 2014, Cumartesi 23:18

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni hocanın Hami Mandıralı olacağını 'şans' sözleriyle ima etti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Stadyum programında yeni hocanın kim olacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu, Şenol Güneş ile ilgili görüşmesinden bahsederken, ''İki gün önce Şenol Güneş ile 4-5 saate yakın bir görüşmemiz oldu. Hami bizim çok değerli bir oyuncumuzdu. Şu anda da Trabzonspor'un başında hoca olarak duruyor. Ben Hami Mandıralı'nın kendisine Şenol Güneş'i Trabzonspor'un futbolunun başında görmek istediğimi söyledim. Sadece teknik direktör olarak değil. Transferler, sosyal projeler bunların hepsini Şenol Güneş'in yönetmesini istedim. Detaylı bir şekilde her şeyi yüzüne söyledik. Biz Şenol Güneş'e söylenecek her şeyi söyledik. Ama kendisi net bir şey söylemedi bize.'' ifadelerini kullandı.
İBRE HAMİ MANDIRALI'YA MI DÖNDÜ?

Hami Mandıralı'ya şans vereceklerini belirten Hacıosmanoğlu, ''Bugün Hami hocaya da futbolculara da maçtan önce aynı şeyleri söyledim. Kimse anasının karnından hoca olarak doğmuyor. O yüzden Hami hocaya da şans vermek lazım. Juventus maçından sonra bu hocalık durumu netleşir.'' şeklinde konuşarak Hami Mandıralı'nın kaderini Juventus maçlarının belirleyeceğini ima etti.

Öte yandan İbrahim Hacıosmanoğlu, Olcan Adın'ın son dakikalardaki pozisyonunun net penaltı olduğunu belirterek, hakemlere tepki gösterdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!