comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor forvetleri açıkladı..

13 Şubat 2014, Perşembe 16:22

Trabzonspor kulübü ara transfer döneminde görüştüğü forvet oyuncularını resmi internet sitesi aracılığıyla açıkladı.

Trabzonspor kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla bir açıklamada bulundu.
Kulüp teknik direktörlük koltuğu için çıkan haberlere tepki gösterirken, transfer döneminde görüştüğü oyuncuları da açıkladı.
 
Trabzonspor kulübünün açıklaması şu şekilde;
"Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarımızın ayrılmasının ardından, yazılı ve görsel medyada bu görev için birçok isimle görüştüğümüze ilişkin haberler yapılmaktadır.
 
Camianın beklentisini başka yöne çeken ve taraftarımızı yanılgıya düşüren bu tip haberlere itibar edilmemelidir. Benzer haberler ara transfer döneminde de yapılmış ve sonrasında da, transfer görüşmelerinin gerçekliğine ilişkin bazı suçlamalarla karşı karşıya kalınmıştır.
 
Kulübümüz ara transfer döneminde 5 santrafor ile görüşmüştür. Bafetimbi Gomis, Demba ba, Oscar Cardozo, Papiss Cisse ve Mame Biram Diouf'la temasa geçtik. Bazılarının kulüpleri, bazılarının ise kendileri ile Trabzonspor'un geleceğini düşünerek maddi konularda anlaşamadık.
 
Teknik direktör konusunda da yine sayısız isim gündeme gelmektedir. Adı geçen isimlerle temasımız söz konusu değildir. Ancak bu konuya yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Trabzonspor'u hedeflediği başarılara taşıyacak bir teknik adamla en kısa zamanda anlaşma sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.''
 
Kamuoyuna saygılarımızla."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!