comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Onur Kıvrak, duruma el koydu!

13 Şubat 2014, Perşembe 08:31

Kaptan Onur, arkadaşlarına hitaben konuştu, “Neden kötü oynuyoruz? Sorunumuz mu var? Ben maç kazanmak istiyorum. Maddi ya da manevi ne sorun varsa herkes burada söylesin.” dedi

Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'un dünkü idmanına Kaptan Onur'un konuşmaları damgasını vurdu.

Antrenman öncesi Mandıralı ve futbolcuların bir araya geldiği sırada konuşan Onur, “Artık bu saatten sonra sanki yeni bir sezona başlıyormuşuz gibi oynayacağız. Evet, kötü durumda olabiliriz ama birbirimize destek olacağız. Benim için kaptanlığın ve paranın hiçbir önemi yok” dedi. Konuşması sırasında oldukça sinirli olduğu görülen Onur, “Neden kötü oynuyoruz? Sorunumuz mu var? Ben maç kazanmak istiyorum. Maddi ya da manevi ne sorun varsa herkes burada söylesin. Herkes bu formanın hakkını vermek için çalışacak ve çalışmalı” diye konuştu.

Onur'un konuşmasının ardından antrenmana başlayan bordo-mavililer, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Çalışmaya, sakatlıkları süren Malouda ile Bamba katılmadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!