comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon'da hedef yabancı çalıştırıcı!

11 Şubat 2014, Salı 08:33

Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarılı performansı Süper Lig'e taşıyamayan Trabzonspor, kariyeri göz dolduran yabancı bir hoca arıyor. Anlaşma sağlanana kadar takım, Hami Mandıralı'ya emanet.

Trabzonspor yönetimi, AvrupaLigi'nde ortaya konan başarılı performansa karşın Süper Lig'de özellikle deplasman karnesikırıklarla dolu olan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolları ayırdı.

Sezon başı1461 Trabzon'dan Trabzonspor'un başına geçen Akçay, önceki gün Akhisar karşısında bu sezonun ilk iç sahamağlubiyeti alınınca tüm kredisini kaybetmişti. Taraftarın protestosu ve istifa çağrıları üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Akçay, dün bir araya geldi. Akhisar mağlubiyeti sonrası istifa edeceğinin sinyalini veren Akçay, bu kararını Hacıosmanoğlu'na iletirken, daha önce Akçay'ı bir kez istifanın eşiğinden döndüren Hacıosmanoğlu, bu kez camianın baskısını göz önünde bulundurarak  'hayır' diyemedi.

Karşılıklı el sıkışılarak yolların ayrılması sonrası teknik direktör arayışına başlayan Trabzon yönetimi, takımın başına kariyerli bir yabancı teknik adamı getirme kararı aldı. Bordo mavili yönetim adını sır gibi sakladığı üç teknik adam belirlerken, bugünden itibaren görüşmelere başlanacak. Yeni teknik direktör gelene kadar ise takım Akçay'ın yardımcısı Hami Mandıralı'ya emanet edilecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!