comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Yenilgi sonrası istifa sinyali!

09 Şubat 2014, Pazar 21:43

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.
 
Öncelikle oyunu değerlendiren Mustafa Reşit Akçay, "Skor tehdit edici gözüküyor. Skorun hem oyuncuları hem de taraftarları mutsuz eden bir görüntüsü vardı. Ama ben ilk yarı ve ikinci yarılarda farklı olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle ikinci yarıda gelen gollerden sonra dağınık bir görüntüye büründük. Özellikle tecrübeli oyuncularımızın etkisiz performansı sonucu getirdi. Kötü bir skor ama Trabzonspor bunun üstesinden gelebilecek bir takım. Evimizdeki istatistiğimizi kaybetmemiz de üzücü" ifadelerini kullandı.

KENDİMİZE KIZGINIZ
Deneyimli teknik adam kadro seçimiyle ilgili soruya ise "Kadro yaparken, hafta içi istatistikleri, oyuncu durumu... Herşeye bakıyoruz. Akhisar'ın önde oynayan hızlı oyuncularının da bize zorluk çıkarabileceğini konuşmuştuk. Savunmada da bu yüzden sıkıntılar yaşadık. Çok sayıda gol de kaçırdık. Maçı kaybettik, üzgünüz, taraftarımızı da üzdüğümüz için kendimize kızgınız" cevabını verdi.
 
AKÇAY'DAN İSTİFA SİNYALİ 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarların istifaya çağırmasını da yorumlayan Mustafa Reşit Akçay, "Taraftar her zaman haklıdır. Sonuçta bu kulüp onların kulübü. Seyircilerin söylediklerini kulak arkası yapmayacaksınız. Biz de değerlendireceğiz. Sonuçta biz teknik adamız. Hayatımızı bundan kazanıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yarın bir olsun bakalım" diyerek istifa sinyali verdi ve sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!