comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon'da Akhisar fırtınası..

09 Şubat 2014, Pazar 21:01

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Akhisar Belediyespor, Mehmet Akyüz'ün hat-trick yaptığı karşılaşmada 16 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor'u 4-2 mağlup etti.

TRABZONSPOR: 2 - AKHİSAR BLD: 4
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk Akhisar Belediyespor 4-2 kazandı.
 
Akhisar Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri Mehmet Akyüz (3) ve Uğur Demirok kaydetti. Trabzonspor'un golleri ise Olcan Adın'dan geldi.
Bu sonuçla Akhisar Belediyespor puanını 31'e çıkarırken Trabzonspor ise 29 puanda kaldı.
MAÇTAN NOTLAR

Trabzonspor'da, salı gününden beri antrenmanlara katılan yeni transfer Bourceanu, ilk 11'de sahaya çıktı.
 
Teknik direktör Mustafa Akçay, Çaykur Rizespor ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Yusuf ile aynı maçta  sakatlanan Malouda ve Colman'ı, Akhisar Belediyespor maçında riske etmedi.
 
Akçay, Akhisar Belediyespor karşısında sol bek Kadir Keleş'in yerine Aykut Demir'i bu mevkide kullanırken, Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora'yı da Caner'in yerine stoperde oynattı. 
 
Zokora'nın yerinde ise orta sahada Alexsandru Bourceanu görev yaptı. Trabzonspor'un yeni transferlerinden Özer Hurmacı da kart cezalısı olan Yusuf Erdoğan'ın yokluğunda, ilk kez ilk 11'de forma şansı buldu.
 
Stat: Hüseyin Avni Aker
 
Hakemler: Ali Palabıyık, Cem Satman, Asım Yusuf
 
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak,  Bosingwa, Mustafa Yumlu, Zokora, Aykut Demir, Olcan Adın, Bourceanu (Dk. 58 Kadir Keleş), Özer Hurmacı (Dk. 72 Şahin Aygüneş), Adrian, Henrique, Janko (Dk. 57 Emre Güral)
 
Akhisar Belediyespor: Emrah Tuncel, Emrah Eren, Serkan Yalçın, Uğur Demirok, Çağdaş Atan, Kenan Özer (Dk. 65 Sertan Vardar), Merter Yüce (Dk. 82 Emin Aladağ), Sesar, Güray Vural, Mehmet Akyüz (Dk. 75 Bahattin Köse), Niasse 
 
Goller: Dk. 17 Uğur Demirok, Dk. 52, 55 ve 74 Mehmet Akyüz (Akhisar Belediyespor), Dk. 27 ve 90 Olcan Adın (Trabzonspor)
 
Sarı kartlar: Dk. 45 Kenan (Akhisar Belediyespor), Dk. 58 Bourceanu (Trabzonspor)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!