comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor telafi peşinde! 12 puan...

08 Şubat 2014, Cumartesi 10:35

İkinci yarıya 4 puan kaybıyla başlayan Trabzonspor'da ipleri iyice sıkan Akçay, Akhisar, Karabük, Kayseri ve Konya maçlarında 12 puan istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Beşiktaş veÇaykur Rizespor maçlarında kaybedilen 4 puanı telafi etmek için futbolcularına seri galibiyetler almaları uyarısında bulundu.

Akçay, Fenerbahçe ile Avni Aker'de oynanacak olan derbikarşılaşmasına kadar önlerindeki Akhisar Belediye, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Konyaspor maçlarını kayıpsız geçmeleri gerektiğinin altını çizdi.

"SERİ AKHİSAR İLE BAŞLASIN"

Seriye Akhisar Belediyespor maçıyla başlamaları gerektiğini vurgulayan Akçay, "İkinci yarıda hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Hedefimiz sezon sonunda Trabzonspor'u Avrupa kupalarına taşımaksa seri galibiyetlere ihtiyacımız olduğu ortada.Akhisar Belediyespor karşılaşması bu yolda atılacak ilk adım olmalı.Taraftarlarımızın desteğiyle bunun üstesinden geleceğiz" ifadesini kullandı.

JANKO, AKÇAY'A GÖZ KIRPTI

Trabzonspor'un Avusturyalı forveti Janko, antrenmanlardaki performansıyla Henrique ve Emre Güral'ı zorlamaya başladı. Dün idmanda A2 takımıyla yapılan ve 8-0 biten maçta iki gol atan Avusturyalı forvet dikkat çekti. Teknik Direktör Akçay'ın da performansında düşüş gözlenen Henrique'nin yerine Janko'yu yedek kulübesine alabileceği belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!