comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon cephesinden Aziz Yıldırım'a cevap gecikmedi!

05 Şubat 2014, Çarşamba 15:36

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Çakıroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Çakıroğlu, futbolda şike vekupa meselesinin, iki çocuğun üstünde kavga ettiği alelade bir oyuncak olmadığını belirtti.

Çakıroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını ibretle okuduğunu vurgulayarak, "Türk futbolunun niye bu hale geldiğini bir kez daha anladım. Lakin bu sürecinoluşmasına bir şekilde katkısı olan herkesin de anlaması için söylüyorum, kendi kulüp başkanımı her hatada çekinmeden eleştiren ama duyduğum sorumluluktan dolayı her ikisinin de üslubunu kullanmayan bir futbol yöneticisiyim" ifadelerini kullandı.

Çakıroğlu, şunları kaydetti:

"Futbolda şike ve kupa meselesi tabiri caizse iki çocuğun üstünde kavga ettiği alelade bir oyuncak değildir. Trabzonspor taraftarının yapmış olduğu yürüyüşle ilgili olarak Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını eleştiriyorum. Sizin üç beş kişi dediğiniz ogün elli bin idi, yarınlarda yüz binleri bulacak. Bu konu Trabzonsporluların ve Trabzon insanının onur meselesidir. Onuru için haykıran bu yürekliinsanlara hakaret etmek hiç kimsenin haddine değildir. O gömlek herkese ama herkese büyük gelir.

Karşılıklı bu süregelen seviyesiz kavganızı bireysellikten çıkarıp kulüplere ve en önemlisi camialara indirgemenizi herkes gibi kaygı ile izliyor, esefle kınıyorum. Bütün Trabzonspor taraftarını bu onurlu duruşundan dolayı kutluyor, sağduyuya davet ediyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!