comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Limassol, Trabzon'a gençlerle çıkacak!

27 Kasım 2013, Çarşamba 19:37

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Apollon Limassol'ün teknik direktörü Christakis Christoforou karşılaşma öncesinde açıklamada bulundu.

Apollon Limassol Teknik Direktörü Christakis Christoforou ve futbolculardan Georgos Merkis, yarın Trabzonspor ile oynayacakların maç öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

Christoforou, yarın akşam oynanacak olan maçta genç oyunculara şans tanıyacaklarını belirterek, "Avrupa ligine ilk girdiğimizde tecrübe kazanacağız hedefiyle başlamıştık. Bizim şu andaki hedefimiz gelecek sezon da, Avrupa ligine katılmak. Tabi bunu başarabilmek için kendi ülkemizin ligine de önem vermemiz gerekiyor. Her iki branşta mücadele etmek o kadar da kolay değil. Yarın bizim için çok güzel bir fırsat. Avrupa ligi deneyimi olmayan genç oyuncuları oynatacağım yarın akşam, deneyim kazansınlar diye. Grubumuzun gerek lideri gerekse en iyi oynayan takımıyla oynayacağımızın bilincindeyiz. Son derece sıcak tribünlerin önünde futbol oynamak o kadar kolay olmasa gerek. Sonuç ne olursa olsun takımın randımanıdır benim için önemli olan" dedi.

Christoforou, kuralar ilk çekildiğinde işlerinin zor olduğunun farkında olduklarını ifade ederek, "Kendi iç saha maçlarımızı değerlendiremediğimiz için artık bu işin çok zor olduğunun bilincine vardık. Yeniden Avrupa ligine katılmayı hedef olarak önümüze koyduğumuz için artık bizim adımıza artık kendi ligimiz önem kazandı ve ona kilitlendik" diye konuştu.

MERKIS: "UMARIM GÜZEL BİR OYUN OLUR"

Limassol kaptanı Georgos Merkis ise kuvvetli bir takımla maç oynayacaklarını ifade ederek, "Yarın antrenörümüzün seçtiği her hangi bir oyuncudan en yüksek randımanı vermek için oynayacaktır. Ben oynayan oyuncuların sonuç ne olursa olsun güzel bir deneyim kazanacağına inanıyorum. Dilerim çok güzel bir oyun olur. Seyircinin de hoşlanacağı bir futbol sergileriz. Takımım içinde en güzel ne olacaksa o olsun" dedi.

Apollon Limassol takımı basın toplantısının ardından maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 15 dakikası basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Rum Kesimi temsilcisi antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!