comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon'un rakibi Sümela Manastırı'nda

27 Kasım 2013, Çarşamba 15:38

Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi Apollon Limassol ekibi, Trabzon'un Maçka İlçesi'ndeki tarihi Sümela Manastırı'nı gezdi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 28 Kasım Perşembe akşamı Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon Limassol ekibi, Trabzon'un Maçka İlçesi'ndeki tarihi Sümela Manastırı'nı gezdi.

Yaklaşık 1 saatlik yolculuğun ardından manastıra ulaşan kafilede 8'i gazeteci, 23'ü taraftar olmak üzere 69 kişi yer aldı. Manastıra giden patika yoldan geçerken havanın yağışlı olması nedeniyle dikkatli davranan futbolcular, manastıra girdikten sonra da bol bol fotoğraf çekti. Bu sırada yetkililer futbolcuları flaşla fotoğraf çekmenin yasak olduğu konusunda sık sık uyardı.
Ülkelerinde aşırı milliyetçi olarak nitelendirilen Apallon Limassol taraftarlarının manastırda Yunanistan bayrağı açmasının ardından futbolcular bayrak önünde fotoğraf çektirdi.  Apollon Limassol kafilesi manastır ziyaretinin ardından dışarıda bulunan özel alanda mum yakarak bir süre ibadet etti. Kafile daha sonra kısa yürüyüşün ardından araçlarına ulaşarak manastırdan ayrıldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!