comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid sahaya sürpriz 11'le çıkacak!

26 Kasım 2013, Salı 12:38

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Real Madrid'de sakat futbolcuların çokluğu Carlo Ancelotti'nin planlarını değiştirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Real Madrid'de sakat futbolcuların çokluğu Carlo Ancelotti'nin planlarını değiştirdi. Cristiano Ronaldo'nun 26 günde 6 maça çıkması ve hafif sakatlık yaşamasından dolayı Portekizli yıldızı riske etmek istemeyen Ancelotti, Galatasaray karşısında alternatif bir kadro ile mücadele edecek.

Galatasaray karşısında Modric, Marcelo, Khedira, Fabio Coentrao ve Ronaldo'dan yararlanamayacak olan İtalyan teknik adam, Carvajal, Isco, Illarra, Jese, Morata ve Casemiro gibi genç oyuncuları kadroya aldı.
Galatasaray karşısında kalesini Iker Casillas'a teslim edecek olan Ancelotti, savunma kurgusunu ise Carvajal, Pepe, Ramos, Arbeloa üzerine kuracak. Orta alanda Bale, Alonso, Isco ve Illarramendi ile Galatasaray karşısına çıkacak olan İtalyan teknik adam asıl sürprizi ise Jese ile yapacak.

İspanya U21 Milli Takımı'nın süper yıldızı Jese'yi son oynanan Almeira maçında da Ronaldo'nun yerine sahaya süren Ancelotti, genç İspanyol yıldızı Galatasaray karşısında da 11'de kullanacak. Ancelotti'nin Galatasaray karşısındaki bir diğer gol silahı da Karim Benzema olacak.

Real Madrid: Lopez; Carvajal, Pepe, Ramos, Arbeloa; Bale, Alonso, Isco, Illarramendi, Jese; Benzema

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!