comScore

Real Madrid Real Madrid

G.Saray'ın büyük şansı! Madrid'in yüzde 60'ı yok!

26 Kasım 2013, Salı 11:37

Bu sezon La Liga ve Devler Ligi'nde 54 gol atan Real Madrid, bu gollerin 32'sine direk etki eden Cristiano Ronaldo'dan yoksun Şampiyonlar Ligi'nde 22 maç aradan sonra sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

UEFA Şampiynlar Ligi'nde G.Saray'a karşı sakatlığı nedeniyle oynamayacak olan Cristiano Ronaldo, bu sezon takımı ile ilk kez sahaya da çıkamamış olacak.

La Liga'da 14, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4 karşılaşma oynayan Real Madrid'de Cristiano Ronaldo, bu maçların tamamında sahada kalırken, sadece sakatlandığı Almeria maçında Madrid formasıyla 90 dakika görev yapamamış oldu.
Bale, Benzema, Di Maria gibi birçok yıldızı kadrosunda barındıran Real Madrid bu sezon ilk kez Ronaldo'suz sahaya çıkmaya hazırlanırken, takımın gol yükünü çeken Portekizli'den yoksun Madrid'in nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusu olmayı sürdürüyor.

Önemli yıldızların olmasına rağmen La Liga'da 17 gol atıp, 5 asist yapan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 gol atıp, 2 asist yapan Ronaldo'nun olmayışı İspanyol temsilcisi için büyük bir dezavantaj olarak görülüyor.

MADRID'İN YÜZDE ELLİSİNDEN FAZLA!

Carlo Ancelotti ile Real Madrid'deki yıldızı daha da parlayan Cristiano Ronaldo bu sezon takımı adına lig ve Şampiyonlar Ligi'nde tam 25 gol atarken, yaptığı 7 asistle de gollerin hazırlayıcısı oldu ve toplam 32 gole direk katkı sağladı. İspanyol ekibi bu sezon lig ve Devler Ligi'nde toplam 54 gol atarken bunların 32'sine direk katkı sağlayan Ronaldo'nun olmayışı, Bale, Di Maria gibi yıldız isimlere rağmen İspanyol basınında da soru işaretlerine neden oluyor.

Portekizli yıldız bu sezon Real Madrid'in attığı 54 golün 10'unda da ya ilk golü atan isim ya da ilk golün pasını veren isim olmayı başardı.

22 MAÇ SONRA BİR İLK!

Cristiano Ronaldo'nun olmayışı Real Madrid'e de çok uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde bir ilki yaşatacak. Devler Ligi'nde bu sezon 8 gol atan Portekizli yıldız, 22 maç sonra Madrid formasıyla bir Devler Ligi maçına çıkamayacak.

27 Kasım Çarşamba akşamı Bernabeu'da Galatasaray'ı konuk edecek Real Madrid'de Cristiano Ronaldo'nun yokluğunda Almeria maçında Portekizli yıldız yerine oyuna giren Jese'nin oynaması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!