comScore

Real Madrid Real Madrid

''Kariyerimde bir kez! O da Drogba''

25 Kasım 2013, Pazartesi 15:34

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, kariyeri hakkında ilginç bir detay verirken, Didier Drogba için de bir itiraf da bulundu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesi İspanyol ekibin teknik direktörü Carlo Ancelotti, The Times'a verdiği röportajında çok ilginç ifadeler kullanırken, Didier Drogba hakkında da bir itirafta bulundu.

Real Madrid'in İtalyan hocası, Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde Didier Drogba ile arasında yaşanan gerginliği açıklarken, çok ilginç sözler kullandı. Carlo Ancelotti, ''Menajer olarak futbolcularla problemimiz olmamalı, bunu sadece bir kez Chelsea'de yaşadım... Bir oyuncu saygısızlık yaptı ve onu öldürmek istedim, tabi ki bu imkansız'' ifadelerini kullandı.
İtalyan hoca, bu ismin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Galatasaray'da oynayan Didier Drogba olduğunu da söylerken, asıl meselenin saygı olduğunu, ''Sadece bir defasında, Drogba maça 30 dakika geç kaldı. Tabi ki onu oynatmadım ama burada önemli olan kritik kelime saygı'' ifadelerini kullandı.
İtalyan hoca, Didier Drogba ile arasında böyle bir gerginlik olduğunu söylemesine rağmen The Times için hocalık kariyeri boyunca çalıştığı en iyi isimlerden oluşturduğu kadroya Fildişili yıldızı da dahil etti.

İşte Carlo Ancelotti'nin açıkladığı hocalık kariyeri boyunca çalıştığı isimlerden seçtiği en iyi 18 kişilik kadro:

Buffon, Cafu, Terry, Thiago Silva, Maldini, Lampard, Pirlo, Zidane, Shevchenko, Ibrahimovic, Kaka, Cehc, Cole, Nesta, Gattuso, Seedorf, Inzaghi ve Drogba.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!