comScore

Real Madrid Real Madrid

AS ve Marca'nın CR7 bilmecesi

25 Kasım 2013, Pazartesi 10:34

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray'ın Real Madrid ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi La Liga ekibinin yıldızı Cristiano Ronaldo'nun durumu belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'de Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo bilmecesi sürüyor.

La Liga'da Real Madrid'in Almeria'yı yendiği karşılaşmada sakatlanan ve oyunu yarıda bırakan Cristiano Ronaldo'nun ilk gelen haberlerde çok ciddi bir durumunun olmadığı belirtilmişti.
Real Madrid'in dün (24 Kasım Pazar) yaptığı antrenmana takımla birlikte katılmayarak, salonda çalışan Cristiano Ronaldo için farklı haberler gelmeye devam ediyor.
Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen iki büyük gazete AS ve Marca da Ronaldo'nun sakatlığı konusunda ortak bir görüşe varabilmiş değil. AS'ın iddiasına göre Ronaldo Galatasaray'a karşı riske edilmeyecek ve forma giyemeyecek. Ancak bir başka Madrid'e yakınlığı ile bilinen gazete olan Marca da Portekizli yıldızın ciddi bir durumunun olmadığını ve Galatasaray karşısında 2 gün dinlendikten sonra sahada olacağını yazdı.

Portekizli yıldız bu sezon Real Madrid formasıyla ligde 14 maçta 17 gol atarken, Şampiyonlar Ligi'nde de oynana 4 maçta tam 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Galatasaray, 27 Kasım Çarşamba akşamı Bernabeu'da Real Madrid'in konuğu olacak.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!