comScore

Real Madrid Real Madrid

'Cristiano bir sarhoş' tezahüratına suç duyurusu

17 Şubat 2015, Salı 11:10
'Cristiano bir sarhoş' tezahüratına suç duyurusu

LFP, Barcelona-Levante maçında Nou Camp tribünlerinden gelen "Cristiano bir sarhoş" tezahüratına karşı suç duyurusunda bulunmak için çalışma başlattı

İspanya'da futbolda şiddete yönelik alınan yeni önlemler kapsamında tribünlerdeki kötü tezahüratlar engellenmeye çalışılırken, Nou Camp tribünlerinden gelen "Cristiano bir sarhoş" tezahüratıyla ilgili inceleme başlatıldı.

İspanya'da profesyonel futbol kulüplerinin üyesi olduğu Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumu, Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldo'yu hedef alan Barcelona tribünlerinden gelen "Cristiano bir sarhoş" şeklindeki tezahüratın futbolda şiddete karşı getirilen yeni düzenlemeler kapsamında ceza alması gerektiği için Şiddetle Mücadele Komisyonu'na bu konuyla ilgili suç duyurusu sunmak için çalışma başlattığını açıkladı.

Real Madrid'in geçen hafta Atletico Madrid karşısında aldığı 4-0'lık yenilginin ardından Ronaldo'nun 30. yaş günü dolayısıyla yaptığı kutlamanın görüntüleri basına sızdırılmış ve bu görüntüler polemik konusu olmuştu.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!