comScore

Real Madrid Real Madrid

Ronaldo, Irina Shayk'tan ayrıldığından bu yana gol atamıyor

15 Şubat 2015, Pazar 14:45
Ronaldo, Irina Shayk'tan ayrıldığından bu yana gol atamıyor

Cristiano Ronaldo'ya ayrılık yaramadı! Yıldız oyuncu Irina Shayk'tan ayrıldığından bu yana oynadığı 3 maçta da gol atamadı.

FutbolArena - Cristiano Ronaldo, La Liga'da forma giydiği ilk 11 maçta da üstüste gol atma başarısı göstermişti. Portekizli golcü 18 Ocak'a kadar toplam 17 maçın 15'inde skor üretmiş, gol atamadığı Malaga ve Espanyol karşılaşmalarında ise toplam 3 asist yaparak galibiyete katkıda bulunmuştu.
 
18 Ocak'ta Ronaldo resmi bir açıklama yayınlayarak Irina Shayk ile ayrıldıklarını duyurdu. O ana kadar Real Madrid formasıyla sezon başından bu yana 30 maçta 34 gole ulaşan Ronaldo'nun performansı birden düşüşe geçti.
 
24 Ocak'ta çıktığı Cordoba mücadelesinde gol atamayan Ronaldo bir de maçın sonlarında rakibine yumruk attığı için kırmızı kart gördü. 2 maç ceza alan yıldız oyuncu sahalara Atletico Madrid karşılaşmasıyla döndü. Adeta yokları oynayan Ronaldo 90 dakika tek bir pozisyona bile giremedi. Bu ağır mağlubiyetin yaşandığı gece bir gece kulübünde doğum gününü kutlayan Ronaldo'nun görüntülerinin basına yansıması Real Madrid taraftarlarının tepkisini çekti.
 
En son Cumartesi günü Bernabeu'da seyircisinin önüne çıkan Ronaldo üstüste 3.maçını da gol atamadan geçirdi. Böylece Ronaldo tam 4 yıl sonra ilk kez üstüste 3 lig maçında golle buluşamamış oldu. Bu karşılaşma aynı zamanda müthiş bir seriyi de sona erdirdi. 28.09.2013'deki Atletico Madrid maçından bu yana Bernabeu'da oynanan 18 lig müsabakasında da gol atan Ronaldo ilk kez sahadan gol sevinci yaşayamadan ayrıldı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!