comScore

Real Madrid Real Madrid

Real 3 puanı aldı ama 2 sakat, 1 cezalı verdi

04 Şubat 2015, Çarşamba 23:41
Real 3 puanı aldı ama 2 sakat, 1 cezalı verdi

 Real Madrid erteleme maçında Sevilla'yı 2-1 mağlup etti ama Atletico derbisi öncesi 2 sakat, 1 cezalı verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Real Madrid erteleme maçında Sevilla'yı 2-1 mağlup etti ama Atletico derbisi öncesi 2 sakat, 1 cezalı verdi. 

Ronaldo'nun cezalı olduğu Real Madrid erteleme maçında Sevilla ile karşılaştı. Karşılaşma oldukça çekişmeli başladı ve bir pozisyonda sakatlanan Sergio Ramos 9. dakikada oyuna devam edemeyerek yerini Nacho'ya bıraktı. 
12. dakikada James Rodriguez'in golüyle 1-0 öne geçen Real'de Kolombiyalı yıldız da sakatlanınca erken değişiklik yapmak zorunda kaldılar ve 27. dakikada James yerine Jese oyuna dahil oldu. 

Jese oyuna girdikten 9 dakika sonra attığı golle farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken 2. yarıda Sevilla baskısını artırıp farkı Aspas ile 80'de 1'e indirdi ama maçı kazanan 2-1'lik sonuçla Real Madrid oldu. 

Ancak Ancelotti'nin ekibinde Atletico Madrid ile oynanacak derbi öncesi endişe hakim. Çünkü sarı kart görüp cezalı duruma düşen sol bek Marcelo'nun yanı sıra sakatlanıp oyundan çıkan James Rodriguez ile Sergio Ramos'un oynamaması sıkıntı yaratacak. Takımda Modric, Pepe ve Coentrao'nun da sakatlıkları sürüyor. Tek olumlu gelişme Cristiano Ronaldo'nun cezasını tamamlayıp dönüyor olması. 

Real Madrid eksik maçında Sevilla'yı yenerek 21 hafta sonunda 54 puana ulaşırken Barcelona'nın 4, Atletico Madrid'in 7 puan önünde liderlik koltuğundaki yerini biraz daha sağlamlaştırdı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!