comScore

Real Madrid Real Madrid

"Hayalim Barcelona ve Real Madrid"

01 Mart 2014, Cumartesi 17:51

Andre Villas-Boas son yıllardaki başarısız grafiğine rağmen hedefini yüksek tutuyor.

FutbolArena - 2011 yılında Porto'yla üç kupa sevinci yaşayan Andre Villas-Boas, Portekiz futbolunun "Yeni Mourinho'su" olarak adlandırılmıştı. Ardından göreve geldiği Chelsea'de başarısız olan Villas-Boas, Londra şehrinin bir başka takımı Tottenham'da da istediği futbolu oynatamamış ve görevden alınmıştı.

Bugünlerde boşta olan 36 yaşındaki teknik adam, İspanyol gazetesi Marca'ya bir röportaj verdi. Villas-Boas: "Barcelona ve Real Madrid dünyanın en iyi takımları. Ben genç bir teknik direktörüm, Madrid veya Barcelona'dan birisini çalıştırmak bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi gibi olur." diye konuştu.
Bugüne kadar sadece Portekiz ve İngiltere'de takım çalıştıran Villas-Boas: "Diğer ligleri de tanımak isterim, çeşitli takımlardan da teklifler aldım. Eminim ki Haziran ayından itibaren yeniden bir kulübün başına geçeceğim." açıklamasını yaptı.

Tottenham'dan rekor ücretle Real Madrid'e satılan Gareth Bale'in yakaladığı çıkışta pay sahibi olan genç teknik adam: "Gareth Bale gerçekten iyi bir sezon geçiriyor. Real Madrid'e gitmek onun tercihiydi çünkü birçok teklif almıştı. Bale en çok şampiyonluğu olan takımla sözleşme imzalamak istedi. O her zaman Madrid'e gitmek istiyordu" dedi.

Haber: Rıdvan AKSU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!