comScore

Real Madrid Real Madrid

Sürpriz itiraf! Ronaldo'yu Barcelona'ya...

01 Mart 2014, Cumartesi 12:20

Real Madrid'in eski başkanı Ramon Calderon, Portekizli yıldızın zamanında Barcelona'ya önerildiğini açıkladı.

Manchester United'dan 2009 yazında 100 milyona avroya transfer edilen Cristiano Ronaldo için döneminReal Madrid başkanın şok bir iddia geldi.

Ramon Calderon talkSPORT'a verdiği demeçte, "Bu iddialar tamamen gerçek. Sir Alex Ferguson, bizim Ronaldo'yu istediğimiz dönemde onu Barcelona'ya satmaya çalıştı. Ancak Ronaldo için buraya gelmek çok önemliydi ve "Sadece Real Madrid'e transfer olurum' dedi. Zaten bu sebeple onu transfer ettik ve her cepheyi mutlu ettik. Biz dünyanın en iyi oyuncusunu aldık, ManU parasını aldı, Ronaldo da istediği kulüpte başarıdan başarıya koşma şansı yakaladı." diye konuştu.
ONA İSTEDİKLERİNİ VERECEK KULÜP...

Ronaldo'nun hedeflerini ona sunabilecek kulüp sayısının 4 ya da 5 olduğunu söyleyen eski başkan "Ronaldo en iyinin de en iyisidir, çünkü o her sabah uyanır uyanmaz en iyi olmayı kafasına koyuyor. Bir önceki günden de daha iyi olmak için uyanıyor." dedi.

EN İYİNİN DE EN İYİSİ

Real Madrid'de oynamanın bir futbolcu için kariyerinin en zor anları demek olacağını da ifade eden Calderon, "Real Madrid'i yenmek için tüm rakipler en az %150'lerini ortaya koyarlar. Bu sebeple bir futbolcu için Madrid kariyeri çok zor geçer. Genç oyuncular da umarım her an her fırsatta çok çalışmaları gerektiğini anlıyorlardır. Bence Ronaldo'nun büyüsü ve sırrı da bu." ifadelerini kullandı.

Ronaldo, haftaiçinde oynanan Schalke 04 maçında 2 gol atmış ve 2 de asistle performansını noktalamıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!