comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'den tarihi bir rekor!

18 Şubat 2014, Salı 21:00

Real Madrid, Carlo Ancelotti yönetiminde sezonun en iyi günlerini geçiriyor. Ancelotti'nin Real'i kulübün son 54 yılında 100 gol barajına en çabuk ulaşan takım oldu.

Sezona inişli-çıkışlı bir başlangıç yapan Real Madrid, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin 4-3-3 sisteminde karar kılmasıyla çıkışa geçti. Son dönemde çok formda olan eflatun-beyazlılar, cezalı Cristiano Ronaldo'nun yokluğunda da gol yollarında zorlanmıyor.
 
Real Madrid, bu sezon mücadele ettiği tüm kupalarda toplam 100 gol barajına da ulaştı. Böylece Ancelotti'nin Real, 1960'tan bu yana kulüp tarihinin en hızlı 100 gole ulaşan takımı oldu.
 
İspanyol basını ise son dönemde takımın en çok dikkat çeken ismi Jese Rodriguez'e ilk 11'de yer arıyor. Bazı gazeteler, genç forvetin ilk 11'de sahaya çıkması için gerekirse Bale'in takımdan kesilmesi gerektiğini savundu.
 
Bale ile Jese arasında karar vermenin zor olduğunu dile getiren teknik direktör Ancelotti ise futbol tarihinin en pahalı futbolcusu Gareth Bale'i kolay kolay yedek bırakmayacağı sinyali verdi.

Kaynak: Ntvspor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!