comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid fırtına gibi esiyor

05 Şubat 2014, Çarşamba 23:40

Real Madrid 2014 yılında tam anlamıyla şaha kalktı.

FutbolArena - Real Madrid son dönemde yakaladığı müthiş formu devam ettirdi ve İspanya Kupası yarıfinal ilk maçında 3-0 kazandılar. Üstelik tam 63 maç sonra Atletico Madrid'e 3 gol birden atan ilk takım oldular.
 
En son 26 Ekim'de Barcelona'ya 2-1 yenilen eflatun beyazlılar o tarihten bu yana 23 karşılaşmada 18 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Son 13 maçta ise 12 galibiyet, 1 beraberlik elde ettiler.
 
Real Madrid sezon başında çok gol yemekle eleştiriliyordu. Xabi Alonso'nun sakatlıktan geri dönüşü ve Ramos'un üstün formuyla artık bu sorunu da giderdiler. Üstelik kalede kimin oynadığı da farketmiyor. Bilindiği gibi Ancelotti, kupa müsabakalarında Casillas'a, ligde ise Diego Lopez'e şans veriyor. 
 
Başkent ekibi 2014 yılındaki 10 maçta kalesinde sadece 1 gol gördü. Bernabeu'da 27 Kasım'da oynanan Galatasaray maçından bu yana gol yemiyorlar. Umut Bulut'tan sonra Real Madrid'e sahasında gol atan olmadı. Bugün yarı final ilk maçını oynadıkları İspanya Kupası'nda ise çıktıkları 7 karşılaşmada hiç gol görmediler.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!