comScore

Real Madrid Real Madrid

Arda, Real Madrid'e karşı oynayacak mı?

03 Şubat 2014, Pazartesi 17:33

Atletico Madrid'deki milli futbolcumuz Arda Turan'ın Kral Kupası maçında oynaması bekleniyor.

Yaşadığı kas problemi nedeniyle takımının son iki maçında kadroya giremeyen ve bugün takımla birlikte antrenmanı tamamlayan Arda'nın 5 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Real Madrid'e karşı oynanacak Kral Kupası yarı final ilk maçında forma giymesi bekleniyor. Ligdeki Real Sociedad maçında sakatlanan David Villa'nın ise Real Madrid maçında oynama olasılığı bulunmuyor.

Öte yandan ara transfer döneminin son gününde Almanya'nın Wolfsburgo Kulübü'nden alınan Diego Ribas, bugün basına tanıtıldı. İki sezon aradan sonra tekrardan Atletico Madrid'e dönen Brezilyalı futbolcu, ''Atletico'nun büyümesi sadece bir zaman meselesiydi. Bugün, gittiğimden çok daha güçlü bir Atletico görüyorum. Artık üst düzeyde oynamaya ve kazanmaya daha alışık bir takım var. Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri ve kazanmaya devam etmesine yardımcı olmak istiyorum'' dedi. '

'Simeone kariyerimde çalıştığım en iyi teknik direktör'' diyen Diego, Arjantinli teknik adamın profesyonel ve kişisel her türlü kararlarında kendisine destek olduğunu söyledi. Atletico forması ile çıktığı ilk maçta gol atmaktan ve takımın güvenini kazanmaktan çok memnun olduğunu dile getiren Diego, Kral Kupası yarı finalinde Real Madride karşı oynayacakları maçın çok zor olacağını ancak kazanmak istediklerini vurguladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!