comScore

Real Madrid Real Madrid

Ezeli rakipten Messi için büyük itiraf!

21 Ocak 2014, Salı 18:52

Real Madrid ve Portekiz milli takımı formasıyla gösterdiği üstün performans sayesinde Altın Top'u kazanan Cristiano Ronaldo France Football dergisine çok özel bir röportaj verdi.

Altın Top ödül töreninden haftalar önce strese girdiğini belirten Portekizli yıldız, “Herkes Altın Top'u kimin kazanacağı hakkında yorumlar yapıyordu. Kimi benim kazanacağımı kimi Ribery'nin kazanacağını söylüyordu. Hatta annem bile bana “Ödülü kazanacak mısın?” diye sorup duruyordu. Şimdi çok daha rahatladım. Geçen seneden daha iyi olmak için hazırım. Artık çok daha sakin bir insanım. Ama bu demek değildir ki en iyisi olmak için çabalamaya devam etmeyeceğim. Her sene farklı bir hikaye. Hem Real hem de Portekiz milli takımı için çok daha iyisini istiyorum” diye konuştu.
 
Gelişiminin nedenleri hakkında da konuşan Ronaldo, “Sadece Messi ile değil Suarez, Iniesta, Neymar, Bale, Costa, Falcao gibi isimlerin performansları beni oldukça etkiliyor. Eğer seviye ne kadar yukarı çıkarsa ben de kendimi o kadar zorluyorum. Messi ile bir rekabetimizin olduğu ortada. İkimiz de takımlarımızın başarılı olmasını istiyoruz. Herhalde ikimizin arasındaki bu rekabet de birbirimize itici güç oluyordur” dedi. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!