comScore

Real Madrid Real Madrid

Carlo Ancelotti: "Ronaldo çalıştı ve kazandı"

14 Ocak 2014, Salı 22:33

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo'nun ''Altın Top'' ödülünü çalışması ve başarılı performansıyla sonuna kadar hak ettiğini söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Kral Kupası'nda oynanacak Osasuna maçı öncesinde yaptığı açıklamada, CristianoRonaldo'nun ''Altın Top'' ödülünü almasını da değerlendirdi.

Carlo Ancelotti, FIFA'nın verdiği ''Altın Top'' ödülünü oyuncusu CristianoRonaldo'nun hak ettiğini söylerken, ''Cristiano kalitesinde bir oyuncunun bu kadar başarılı olması sürpriz değil. Çok iyi bir iş başardı. ''AltınTop''u kazanması onun için çok iyi bir moral oldu. Bunun onun üzerinde bir baskı yaratacağına inanmıyorum. Cristiano daha fazla sorumluluk almaktakaçacak bir oyuncu değil'' ifadelerini kullandı.
Ronaldo'nun gözyaşlarına da değinen Ancelotti, oyuncuyu ile konuştuğunda hak ettiği bir ödülü aldığını ve bundan dolayı mutlu olmasıgerektiğini söylediğini dile getirdi.

İtalyan çalıştırıcı Ronaldo'daki yeteneklerin genetik olduğunu söylerken, Ronaldo'nun ödülü çalışarakkazandığını da belirtti ve ''Yetenek genetiktir. Bu genetik yeteneği sahada göstermek için ise çalışmanız gerekir. Bugün futbolda çalışmadan hiçbirşey olamazsınız. Ronaldo da bu ödüllü çalışmasının karşılığına aldı'' dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!