comScore

Real Madrid Real Madrid

O isim, Real Madrid'lileri çıldırtacak!

04 Ocak 2014, Cumartesi 18:13

Futbolculuk döneminde Real Madrid'i bırakıp Barcelona'ya transfer olan ve taraftarlarca 'hain' ilan edilen Celta Vigo teknik direktörü Luis Enrique, 10 yıl sonra Bernabeu'ya çıkacak. 

Futbol Arena - Celta Vigo teknik direktörü Luis Enrique, Real Madrid taraftarının en nefret ettiği isimlerin başında geliyor. 10 yıl sonra ilk kez Bernabeu'ya çıkacak. Genç teknik adamın iki ezeli rakip arasındaki hikayesi dikkat çekiyor.
 
1970 yılında Gijon'da dünyaya gelen Luis Enrique, futbolculuk döneminde alt yapısından yetiştiği Sporting Gijon'dan 1991 yılında Real Madrid'in yolunu tuttu. Burada tam 5 yıl ter döken Enrique, 1996–97 sezonu öncesi Barcelona'nın teklifini kabul ederek büyük bir nefretin başlangıcına neden oldu.

 
Barcelona transferi sonrası El Clasico'larda Katalan ekibinin formasıyla Real Madrid'e goller atan Luis Enrique, Real Madrid taraftarınca en nefret edilen isimlerden biri haline geldi. Hatta taraftarlarca 'hain' lakabını aldı. Aynı lakabı alan kişilerden birisi de Barcelona'dan Real Madrid'e giden Luis Figo'ydu.
 
Luis Enrique şimdi Real Madrid'e karşı yine rakip olarak gelecek, fakat bu kez teknik direktör kimliğiyle olacak.
 
Bernabeu'da Enrique'ye yine büyük tepkiler olması bekleniyor. Merakla beklenen mücadele Pazartesi günü 20:00'da başlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!