comScore

Real Madrid Real Madrid

Fabregas'ın Mesut Özil şaşkınlığı

03 Ocak 2014, Cuma 16:33

İspanyol devi Barcelona'nın yıldız oyuncusu Cesc Fabregas, İspanyol basınına verdiği röportajda Mesut Özil'in Arsenal'e transferi ve Şampiyonlar Ligi 2. Turu'ndaki rakipleri Manchester City hakkında açıklamalarda bulundu.

İspanyol devi Barcelona'nın yıldız oyuncusu Cesc Fabregas, İspanyol basınına verdiği röportajda MesutÖzil'in Arsenal'e transferi ve Şampiyonlar Ligi 2.Turu'ndaki rakipleri Manchester City hakkında açıklamalarda bulundu.

ÖZİL'İN AYRILMASINA ÇOK ŞAŞIRDI 

Mesut Özil'in Real Madrid'den ayrılmasının kendisinişaşırttığını fakat eski takımı olan Arsenal'e gittiği için mutlu olduğunu ifade eden Cecs Fabregas, "Özil'in Arsenal'e transfer olması benim içinsürpriz olmuştu. Real Madrid'de Ronaldo'nun ardından en iyi oyuncuydu ve onun ayrılması benim içingerçekten sürpriz oldu. Arsenal'e gittiği için de çok memnun oldum" ifadelerini kullandı.

MANCHESTER CITY YORUMU

Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda karşılaşacakları ManchesterCity maçları hakkında da konuşan yıldız oyuncu, "Manchester City'nin iyi bir takım olduğunu biliyorum. Barca, kendi oyununu oynadığı takdirde hertakım karşısında favoridir ama çok agresif olmalı ve çok yüksek bir seviyede oynamalıyız. Oyunun kontrolünü elimizde tutmak ve onların hücum gücünüdurdurmak bizim için çok önemli. Çok zor ve çok heyecan verici bir eşleşme olacak" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!