comScore

Real Madrid Real Madrid

R. Madrid, Chelsea'nin sol bekine talip oldu

29 Aralık 2013, Pazar 13:42

La Liga ekibi Real Madrid'in ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig temsilcisi Chelsea'nin sol beki Ashley Cole için girişimde bulunacağı belirtildi.

İngiliz basınına yansıyan haberlerde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndekirakipleri arasında yer alan Chelsea'nin sol bek oyuncusu Ashley Cole' nin Londra kulübünde bir dönem birlikte çalıştığıİspanyol devi Real Madrid Teknik Direktörü CarloAncelotti ile yollarının yeniden kesişmesinin beklendiği ifade edildi.

İngiliz sol bekin Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea'deki geleceği belirsizliğini korurken, takımdan ayrılma olasılığı ise giderek artış gösterdi.Önümüzdeki hafta ara transfer döneminin başlaması ile birlikte 34 yaşındaki oyuncu için Real Madrid'inChelsea'nin kapısını çalmaya hazırlandığına değinildi.

Cole'nin gözden düştüğü, sezon sonundasözleşmesinin biteceği ve kulübü ile yeniden anlaşma şansının çok az görüldüğü Chelsea'deki biletininerken kesilmesinin, teknik direktörü Jose Mourinho'nun elinde olduğu bildirildi.

Chelsea'nin makul bir bonservis bedeli karşılığında oyuncunun ayrılığına sıcak bakabileceği ve Mourinho'nun da şimdiden bu pozisyonu güçlendirecek bir hamleyi göz önüne aldığı kaydedildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!