comScore

Real Madrid Real Madrid

Wenger'in Real'den istediği oyuncu

29 Aralık 2013, Pazar 12:33

Arsenal'in devre arası transfer döneminde Mesut Özil'den sonra ikinci bir Real Madridli'yi kadrosuna katması bekleniyor.

Devre arası transfer döneminin yaklaşması ile Ada basınında da söylentiler artmaya başladı. Bu kez Arsenal için yeni bir iddia gündeme getirildi.

Premier League'de başarılı bir sezon geçiren Arsenal'in devre arası transfer döneminde sezon başında alınan Mesut Özil'in ardından ikinci bir Real Madridli'yi daha transfer edeceği iddia edildi. Daha geniş birkadro isteyen Arsene Wenger'in Real Madrid'de forma giyen ve birçok bölgede oynayabilen Morata'yı kiralayabileceği belirtildi.
Forvet özellikle Olivier Giroud'nun yanında sakatlıktan yeni çıkan Podolski'ye alternatif olması için Wenger gençyıldızı ısrarla istiyor. Ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle Londra ekibi Madrid'e kiralama teklifinde bulunacak.

Real MadridTeknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin de daha fazla forma şansı bulabileceği için Morata'nın kiralık olarak gönderilmesine sıcak baktığı belirtildi.

21 yaşındaki oyuncu bu sezon Real Madrid formasıyla La Liga'da 10karşılaşmaya çıkarken, 2 de gol atma başarısı gösterdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!