comScore

Real Madrid Real Madrid

İlkay'ın babası Real Madrid'i resmen açıkladı!

28 Aralık 2013, Cumartesi 16:33

Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan'ın babası olan ve aynı zamanda genç yıldızın menajerliğini de yağan İrfan Gündoğan, Real Madrid konusunda ilk kez konuştu.

İspanyol devi Real Madrid'in transfer gündeminde bulunan Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan'ın babası olan ve aynı zamanda genç yıldızın menajerliğini de yağan İrfan Gündoğan, Real Madrid'in İlkay'ı transfer etmek istediğini ilk kez doğruladı.

İlkay'ın menajeri İrfan Gündoğan, "Real Madrid çok ciddi şekilde ilgileniyor. Oğlumla sözleşme imzalamak istiyorlar. Ama şu anda İlkay'ın sakatlığı düzelene kadar yapabileceğimiz hiç birşey yok. Yeniden düzenli oynamaya başladıktan sonra yeniden konuşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Son olarak 14 Ağustos'ta Paraguay ile Almanya arasında oynanan maçta forma giyen ve ardından belinden yaşadığı şansız sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan İlkay Gündoğan'ın, uzun süre yatak tedavisi gördüğü ve belinden ayaklarına kadar acı çektiği biliniyordu.

Alman basını yakın zamanda yaptığı açıklamada İlkay Gündoğan'ın Ocak ayı içinde sahalara döneceğini belirtti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!