comScore

Real Madrid Real Madrid

''Ronaldo Barcelona'da oynasa 120 gol atar''

28 Aralık 2013, Cumartesi 16:33

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, yıldız oyuncunun Barcelona'da oynaması durumunda her sezon 120 gol atabileceğini iddia etti.

Real Madrid'in yıldız ismi CristianoRonaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizliyıldızın Barcelona'da oynaması halinde her sezon 120 gol atabileceğini öne sürdü.

Portekiz basınına konuşan Mendes, toplam 69 kez fileleri havalandırarak sezonun gol rekorunu kıran Ronaldoile devam eden sakatlığı nedeniyle eski istatistiklerini tutturamayan Barcelona'nın Arjantinli yıldızıLionel Messi'yı kıyasladı.
Portekizlioyuncunun daha üstün bir futbolcu olduğunu ve Messi'nin bu sezon sadece 45 golde kaldığını hatırlatanMendes, "Ronaldo, Barcelona'da oynasaydı her sezon 120 gol atardı" değerlendirmesinde bulundu.

FIFA Altın Top Ödülü'nün üç kişilik aday listesinde, bu ödülü 4 kez kazanan tek futbolcu unvanına sahip Messi, bir kez kazanan Ronaldo ve Bayern Münihli FranckRibery bulunuyor. Arjantinli yıldız, bu sezon yaşadığı uzun dönemli sakatlıklar nedeniyle ödülün favorileri arasında gösterilmiyor. Messi, 2011-2012 sezonunda bir sezonda 91 gol atarak, tüm zamanların en golcüsü unvanını da elindebulunduruyor.

FIFA Altın Top Ödülü'nü kazananın belirleneceği gala töreni, 13 Ocak 2014 tarihindeİsviçre'nin Zürih kentinde yapılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!