comScore

Real Madrid Real Madrid

Perez: 'Tek isteğimiz kupalar kazanmak'

25 Aralık 2013, Çarşamba 01:33

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Noel kutlamaları kapsamında yayımladığı mesajda "Belki de Şampiyonlar Ligi'ni 10. kez kazanmayı biraz saplantı haline getirdik" ifadesini kullandı.

La Liga ekibi Real Madrid, geleneksel Noel mesajını yayımladı. Başkent temsilcisinin başkanı Florentino Perez, kulübün futbol ve basketbol takımlarının çalıştırıcıları Carlo Ancelotti ile Pablo Laso'nun yanı sıra bu iki şubenin takım kaptanları Iker Casillas, Sergio Ramos, Felipe Reyes ve Sergio Llull'un imzasının olduğu kutlama mesajında Perez'in yaptığı açıklama dikkat çekti.

Florentino Perez, taraftarlara seslenirken, bu sezon futbolda Şampiyonlar Ligi'nde, basketbolda ise THY Avrupa Ligi'nde 10. kez kulübün mutlu sona ulaşmasını umduğunu belirtti.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Tek isteğimiz Real Madrid'in kupalar kazanması. Belki de 10. kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı biraz saplantı haline getirdik ve bu şu anda en çok arzu ettiğimiz şey ama hepsinden önemlisi özellikle hem futbolda hem de basketbolda iyi oynayıp şampiyonluklara ulaşmak" diyerek yeni yıldan beklentisini dile getirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!