comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid yara aldı!

14 Aralık 2013, Cumartesi 19:09

İspanya La Liga'nın 16. haftasında Osasuna ile Real Madrid karşı karşıya gelirken mücadele 2-2 sona erdi ve Real Madrid, şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.a

İspanya La Liga'nın 16. haftasında Osasuna ile Real Madrid karşı karşıya geldi. El Sadar Stadı'nda oynanan ve iki kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada 2-0 geriye düşen Real Madrid, mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
 
Karşılaşmaya ev sahibi ekip Osasuna daha etkili başladı. Mücadelenin 16. dakikasında Oriol Riera, attığı golle Osasuna'yı 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 39'u gösterdiğinde ise Orial Riera, bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a taşıdı. Real Madrid kaptanı Sergio Ramos, 32. dakikada gördüğü sarı kartın ardından 44. dakikada ikinci sarı kartı ve kırmızı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ramos'un kırmızı kartının 1 dakika sonrasında Isco Suarez,Real Madrid adına attığı golle skoru 2-1'e taşıdı ve bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
 
İkinci yarıya baskılı başlayan Real Madrid, rakip savunmayı aşıp golü bulamazken Osasuna da geliştirdiği kontra atakalardan sonuç elde edemedi. Mücadelenin 79. dakikasında Osasuna'dan Francisco Silva, 75. dakikada gördüğü ilk sarı kartın ardından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve yalnızca 1 dakika sonra Real MadridPepe'nin attığı golle skoru 2-2'ye getirdi. Bu dakikanın ardından maçta gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
 
Bu sonucun ardından Real Madrid puanın 38'e yükseltirken Osasuna 14 puana çıktı. LA Liga'da gelecek hafta Real Madrid deplasmandaValencia'ya konuk olurken Osasuna da deplasmanda Celta Vigo'ya konuk olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!