comScore

Real Madrid Real Madrid

Madrid, Falcao'yu alacak mı? Açıklama

14 Aralık 2013, Cumartesi 13:34

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, takımını kadrosundan memnun olduğunu ve Radamel Falcao'nun gündemlerinde olmadığını söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, aratransfer döneminde Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'ya ihtiyacı olmadığını açıkladı.

İspanyol basınından Marca'ya konuşan Ancelotti, adı uzunzamandır Real Madrid ile anılan Monacolu RadamelFalcao'nun transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Radamel'in çok iyi bir oyuncu olduğunu belirten İtalyan çalıştırıcı, "Ne kadarharika bir oyuncu olsa da şu anki golcülerimizden memnunuz. Zaten çok fazla gol atıyoruz. Falcao'yaşu an için ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Öte yandan, teknik direktör ClaudioRanieri ile sorun yaşadığı ve bu nedenle Monaco'nun oynadığı son 3 lig maçında kadroda yer alamadığıiddia edilen Falcao da bunların doğruyu yansıtmadığını vurgulayarak, "Yaşadığım sorun hocamladeğil, uyluk kemiğimdeki sakatlığımla ilgili. Beş yıllık sözleşmem var ve kulübümde çok mutluyum" diyerek transfer dedikodularını yalanladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!