comScore

Real Madrid Real Madrid

İlkay, yeni sözleşmeyi reddetti! Madrid peşinde...

06 Aralık 2013, Cuma 17:34

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, kulübü ile 2015 yılında bitecek sözleşmesini uzatmayarak Real Madrid'e gideceği yönündeki söylentileri kuvvetlendirdi.

La Liga temsilcisi Real Madrid'in uzun zamandan beridir kadrosuna katmak niyetinde olduğu İlkay Gündoğan, kulübü Borussia Dortmund'un 2015 yılında bitecek sözleşmesini yenileme teklifini geri çevirdi.

Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a satış opsiyonu ile kiralanması sırasında anlaşmaya İlkay Gündoğan'ın durumu ile ilgili özel madde koyduran Real Madrid ise bu gelişme üzerine Alman kulübü ile masaya oturmadan önce teklif hazırlığına girişti.

Alman spor basını İlkay Gündoğan'ın Borussia Dortmund ile yeni sözleşme imzalamamaya sıcak bakmamasını, orta saha oyuncusunun Real Madrid yolunda olduğu şeklinde yorumladı.

Taraflar arasında uzlaşma sağlanamaması halindeBorussia Dortmund'un İlkay Gündoğan ilesözleşmesinin bitimine 1 yıl kala iyi bir bonservis bedeli ile elinden çıkarabilmek için yol ayrımına gideceği belirtildi.

Böyle birdurumda da Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a geridönüşü sırasında İlkay Gündoğan'ın bonservisinin el değiştirmesi ile ilgili önceliği eline alan Real Madrid'in Alman milli oyuncuyu kadrosuna katmak için son adımı atmaktan kaçınmayacağı ifadeedildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!