comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'in tribün lideri ezeli rakibinden!

02 Aralık 2013, Pazartesi 19:51

Real Madrid'de saha içinde her şey yolunda ama tribünler-yönetim-devlet arası üçgende tam bir kaos ortamı yaşanıyor.

Yıllardır kale arkasındaki yerinde Real Madrid'in en büyük destekçisi olan Ultra Sur grubundan 250 kişi Neo-Nazi örgütlenmesi sebebiyle göz altına alındı.
1980'de kurulan grup, yaklaşık 30 senedir hem saha dışında hem de saha içinde başkent ekibinin destekçisi olurken yıllarca bir çok skandala da imza atmıştı. Irkçılıktan şiddete kadar bir çok vukuatı olan Ultra Sur'a son darbe de devletten geldi ve grubun 250 önemli ismi göz altına alındı.
 
Yönetim memnun

Cadane Cope'da sunulan iddiaya göre ise Real Madrid Başkanı Florentino Perez bu gelişmeden son derece memnun oldu. Özellikle son olarak Atletico Madrid ile oynanan maçta olduğu gibi Ultra Sur yüzünden bir çok para cezası alan Real Madrid'de yönetim, iddiaya göre Ocak ayından itibaren genç taraftarlardan oluşan yeni bir grubun oluşması için girişimlerini başlatacak ve tribünlerdeki kötü imajı tamamen ortadan kaldıracak.
 
Yeni lider Atletico'lu

Göz altılara rağmen Ultra Sur cephesi ise dağıtıldığını kabul etmedi. Atletico Madrid taraftarı olduğu bilinen Antonio El Niño, Twitter hesabından Ultra Sur'un yeni lideri olduğunu açıkladı ve "Atletico Madrid taraftarıyım. Real Madrid'i seviyorum ve Barnabeu'da yükseldim. Bu böyle bilinsin. Heil Hitler!" ifadelerini kullandı. El Niño'nun bu ifadeleri ve Atletico Madrid taraftarı olması ise rakip taraftarlar tarafından tam anlamıyla alay konusuna döndü.

Kaynak: Totemspor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!