comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid'de taraftar krizi! Galatasaray maçı...

30 Kasım 2013, Cumartesi 14:34

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçına giremeyen Real Madrid'in taraftar grubu Ultras Sur'un artık tribünlerden çekileceği iddia edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray maçında tribünlere kontrollü olarak alınan Real Madrid'in aşırı sağcı fanatik taraftar grubu Ultras Sur için, Bernabeu'daki karşılaşma bir anlamda önemli bir dönüm noktası oldu.

Real Madrid'in adı Avrupa'nın en önemli taraftar grupları arasında gelen Ultras Sur grubu, artı kulüple olan bağlarını koparma noktasına geldi.
Çıkardığı olaylar nedeniyle Real Madrid yönetimi İspanyol polisi ile anlaşıp, Ultras Sur tribününe gelen taraftarları yoğun bir güvenlik aramasına tutmuştu. Böylece yönetim yaklaşık 200 taraftarın, başkalarına ait kombine biletlerini alarak maça girmesi engelledi. Ancak bu durum Ultras Sur tarafından hoş karşılanmadı.

İspanyol basını 1980 yılında kurulan Madrid'in ateşli taraftar grubunun yönetim ile sürekli karşı karşıya gelmekten rahatsız olduğunu ve artık tribünden çekileceklerini yazdı. Ultras Sur'dan henüz bir açıklama gelmezken, La Liga'da Real Madrid'in Valladolid ile oynayacağı maçta neler olacağı herkes tarafından merak ediliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!