comScore

Real Madrid Real Madrid

Ronaldo, Leo Messi rekabetini sonlandırdı!

28 Kasım 2013, Perşembe 16:35

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Four Four Two dergisine açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo Four Four Two dergisine röportaj verirken, Sepp Blatter'e de göndermede bulundu.

2013 yılının en iyi oyuncusu adaylarından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo dergiye verdiği demeçte, bu yıl La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşabileceklerini belirtti. Sözlerine devam eden 28 yaşındaki oyuncu, iki kulvarda da gol krallığı için mücadele etmenin harika bir şey olduğunu söyledi.

"KOMUTAN DEĞİLİM"

Blatter'e de göndermede bulunan Portekizli yıldız, "Benim için söylenen "Komutan" kelimesi doğru bir kelime değildir. Takımda bir çok lider var. Sadece beni lider olarak gösteremezsiniz." dedi.

"ARAMIZDA REKABET YOK"

Ronaldo, Ballon d'Or'da ki rakiplerinden olan Messi hakkında ise, "Biz çok farklı oyuncularız. Aramızda hiç bir rekabet yok." dedi.

Messi'yle çekişmesini Ali-Frazier yada McEnroe-Borg mücadelelerine bezetildiği sorusu üzerine açıklama yapan Portekizli yıldız, "Onların yaptıkları bireysel. Futbol ise bir takım oyunudur. Bu yıl bunu iyi bir şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Antrenörünüz, taraftarınız ve takım arkadaşlarınız olmadan iyi bir oyuncu olamazsınız." diyerek sözlerini tamamladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!