comScore

Real Madrid Real Madrid

Ancelotti'den Juventus yorumu..

28 Kasım 2013, Perşembe 00:30

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Galatasaray'ı konuk ettikleri karşılaşma sonrasında açıklamada bulundu.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.
 
Ancelotti, özellikle 10 kişi kaldıktan sonra maçı bu kadar farklı kazanacaklarını beklemediklerini söyleyerek Juventus karşısında Galatasaray'ın kazanma şansı olduğunu söyledi.
 
İşte Ancelotti'nin yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaları:

"G.SARAY'IN JUVENTUS'U YENME ŞANSI VAR"
"Bu kadar kolay olmasını beklemiyorduk. 10 kişi kaldığımız için taktiksel değişiklik yapmak zorunda kaldık ve bunda da başarılı olduk. Juventus 1 adım önde ama Galatasaray'ın çok ateşli taraftarı var. Galatasaray'ın Juventus'u yenme şansı var tabii ki. Çok etkileyici bir maç olacak son karşılaşma."
 
"Evet. Ronaldo şuanda dünyanın en iyi oyuncusudur. İstatistikler de bunu gösteriyor. Altın Top ödülünü Ronaldo'nun alacağını düşünüyorum."
 
Ancelotti, basın toplantısında ise şunları söyledi:

RONALDO'NUN SAKATLIĞI...
 
"Ronaldo sakatlanmadan önce çok formdaydı. Bizim için de çok üzücü bir süreç oldu. Xabi Alonso'nun oyuna girişi de kalitemizi etkiledi.
 
RAMOS'A NELER SÖYLEDİ?

"Ramos sahadan çıkarken bunu yapmasına gerek yoktu şeklinde bir söylemim oldu. Arkadan yapılan o hareket konusunda daha dikkatli olabilirdi. Bunu söyledim ona."
 
JUVENTUS DAHA AVANTAJLI

"Juventus'un ikinci tur için daha çok şansı olduğunu düşünüyorum. Juventus şuan daha avantajlı görünüyor deplasmanda oynayacak olmasına rağmen."

TAKIMIMDAN MEMNUNUM

"Şuanda iyi durumdayız. Maçlar kazanıyoruz. Elbette ki her zaman daha da ileriye gitmemiz gerekiyor. Sonuçları devam ettirmemiz lazım. Ben takımımızdan memnunum."
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!