comScore

Paris Saint-Germain Paris Saint-Germain

PSG, Caen maçında 2 puan, 4 futbolcu kaybetti

14 Şubat 2015, Cumartesi 19:13
PSG, Caen maçında 2 puan, 4 futbolcu kaybetti

Fransa Ligue 1'de PSG, Caen'i ağırladı. 2-2 biten maçta PSG'de Chelsea maçı öncesi 4 isim sakatlandı. 

FutbolArena Dış Haberler - Fransa Ligue 1'de PSG, Caen'i ağırladı. 2-2 biten maçta PSG'de Chelsea maçı öncesi 4 isim sakatlandı. 

Ligue 1'de 25. hafta maçında PSG, Caen'i ağırladı. 4 haftadır kazanan rakibine karşı PSG, İbrahimovic'in 2. dakikada attığı kendine has golle 1-0 öne geçti. Gol serisi İbrahimovic ile sakatlık serisi ise 16. dakikada Cabaye ile başladı. 
1-0 önde olan Paris ekibinde 16. dakikada Cabaye sakatlanıp yerini Rabiot'ya bıraktı. 40'ta Lavezzi ile farkı 2'ye çıkaran PSG'de ilk yarı bitiminde sakatlık yaşayan bir başka isim savunmacı Marquinhos 2. yarıya çıkamadı, yerini David Luiz'e bıraktı. 

Karşılaşmanın 68. dakikasında bir değişiklik daha yapan Laurent Blanc buna pişman oldu çünkü 3 değişiklik hakkı bu hamleyle dolduktan sonra önce 69'da sağ bek Aurier ardından 78'de Brezilyalı yıldız Lucas sakatlanıp oyuna devam edemedi. 

Bu dakikadan itibaren 9 kişi oynamak zorunda kalan PSG, son dakikaya 2-0 önde girse de 89 ve 90+1'de yediği gollerle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

2 puan kaybeden PSG'de Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçı öncesi Cabaye, Marquinhos, Aurier ve Lucas gibi 4 önemli ismin sakatlanmış olması da maçı kabusa çevirdi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!