comScore

Paris Saint-Germain Paris Saint-Germain

PSG'nin yeni gözdesi o

26 Şubat 2014, Çarşamba 15:10

Transfere doymayan PSG'de, yeni sezon için kadroyu güçlendirmek adına çalışmalara başlandı. Fransız ekibinin hedefinde Tottenham'dan ayrılması gündemde olan başarılı kaleci Hugo Lloris var. 

FutbolArena - Bu sezon Villas Boas yönetiminde sezona beklentilerin altında giriş yapan ve ligde gelmeyen istikrardan dolayı teknik direktör değişikliğine giden Tottenham'da, göreve Tim Sherwood'un gelmesiyle birlikte istenen ivme yakalanmış durumda. Liverpool ile olan puan farkını 6'ya düşüren Londra ekibinin oyuncularına da her geçen maç talipler artıyor.

Sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılım pozisyonu elde edememesi halinde yaprak dökümü yaşaması beklenen Tottenham'da, ayrılacak oyuncuların başında ise daha önce açıkladığı üzere Fransız kaleci Hugo Lloris geliyor. Adı başta Arsenal olmak üzere önemli kulüplerle anılan Lloris'e, son olarak PSG de talip oldu.
Olası bir Şampiyonlar Ligi'ne katılım pozisyonu elde edememesi durumda Tottenham'ın, Lloris'i ezeli rakibi Arsenal'dan ziyade yurt dışına, PSG'ye, satmaya daha sıcak baktığı öğrenildi. PSG ise bu transferi gerçekleştirebilirse bu sezon ara transferde Newcastle'ın yıldızı Cabaye'den sonra bir başka Premir Lig oyuncusunu kadrosuna kazandırmış olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!