comScore

Paris Saint-Germain Paris Saint-Germain

Zlatan, Ronaldo'ya meydan okudu!

06 Şubat 2014, Perşembe 13:31

Paris Saint-Germain'nin İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya doğum günü hediyesi gönderdi. Ibrahimovic, Sana çok seveceğin bir hediye yolluyorum" mesajıyla Ronaldo'ya göndermede bulundu.

Fransa Ligue 1'de Paris Saint-Germain forması giyen İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic, Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya doğum günü hediyesi gönderdi.
 
Kişisel twitter hesabından, üzerinde "Dare to Zlatan" (Zlatan'a meydan oku) yazılı hediye tişörtün fotoğrafını paylaşan Ibrahimovic, "Doğum günün kutlu olsun Cristiano. Sana çok seveceğin bir hediye yolluyorum" mesajıyla Ronaldo'ya göndermede bulundu.
 


 
 
Portekizli futbolcu ise twitter hesabından Ibrahimovic'e hediyesinden dolayı teşekkür ederek, "Ben de senin üzerinde olduğundan daha iyi duracaktır" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan takımının dün Atletico Madrid'e karşı 3-0 kazandığı Kral Kupası ilk maçında forma giyen Ronaldo, 2003 ve 2005 yıllarının ardından doğum gününde sahaya çıktığı bir karşılaşmada 3. kez gol atma başarısı gösteremedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!