comScore

Milan Milan

Shaarawy net konuştu!

12 Şubat 2014, Çarşamba 16:31

Bir dönem Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan Milan'ın genç yıldızı Stephan El Shaarawy açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan Milan'ın genç yıldızı Stephan El Shaarawy, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Rus takımlarından teklifler olmasına rağmen Milan'da kalmak istediğini belirtti.

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasından uzak kalan Stephan El Shaarawy, "Çok kötü bir şanssızlık yaşadım. Eylül ayında adele problemi yaşadım. Daha sonra Aralık'ta ayağımdan ameliyat oldum. Hem sakatlık yaşamam hem de teknik direktör değişikliği benim için hiç kolay olmadı. En kısa zamanda takıma dönmek istiyorum. Bu benim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

ALLEGRI'YE TEŞEKKÜR ETTİ 

Eski teknik direktörleri Massimiliano Allegri'ye teşekkür eden genç yıldız yeni teknik direktörü Clarence Seedorf ile geçmişte takım arkadaşı olduğunu hatırlatarak, "Allegri'ye borçluyum çünkü takıma geldiğim ilk andan itibaren bana güvendi ve sahaya sürdü. Seedorf ile takım arkadaşı olduğumuz dönemde bana çok yardımcı olmuştu. Burada başarılı bir dönem geçireceğini biliyorum" dedi.

Son olarak Rus takımlarından teklifler aldığını söyleyen 21 yaşındaki forvet, "Bir kaç tane Rus takımından teklif aldım ama Milan'da kalmaya karar verdim. Çünkü burada kalmak istiyorum. Benim hedefim burada şampiyon olmak" diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!