comScore

Manchester United Manchester United

Louis van Gaal, gitmemekte ısrarcı

29 Aralık 2015, Salı 16:17
Louis van Gaal, gitmemekte ısrarcı

Manchester United dün akşam oynanan maçta Chelsea karşısında kendi sahasında 0-0 berabere kaldı ve bu sonuçla beraber zirve yarışından biraz daha uzaklaşırlarken, tam 8 resmi maçtır da galibiyete hasret kaldılar.

FutbolArena - 1990 senesinden bu yana bu denli kötü bir seri görmemiş olan Manchester United cephesinde Lig Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin yanı sıra 4. sırada bulunan Manchester City'den bile 5 puan geriye düşmüş olmanın çöküntüsü yaşanıyor. Üstelik Manchester City'nin Manchester United'a göre 1 maçı da eksik.


Louis van Gaal dönemi bitecek mi?

 
Alınan tüm bu kötü sonuçların yanı sıra sahada oynattığı futbolla da fazlasıyla eleştirilen Louis van Gaal ise kendini savunmaya devam ediyor.
 
"Oyuncularımın bu denli baskı altındayken bile böylesine performans sergilediği bir ortamda istifa etmem için bir gerekçe yok"

Louis van Gaal golsüz berabere kaldıkları ve tribünlerin de artık ciddi anlamda homurdanmaya başladığı Chelsea maçı sonrası " Oyuncularım sahanın her karışında mücadele etmek, herşeylerini vermek adına fazlasıyla istekliler, menajer elinden geleni yapmak için hevesli, teknik heyet de keza istekli ve hevesli, kulüp yönetimi de hepimize tek tek güveniyor. " şeklinde konuştu.
 
Hollandalı tecrübeli teknik adam sözlerine şu şekilde devam etti; " Bu çılgın futbol pazarında her an herşey olabileceği gibi, Jose Mourinho'nun başına gelenler benim de başıma gelebilir. Ancak ortada şöyle bir gerçek var ki, o da oyuncularım bu denli baskı altındayken bile böylesine performans sergiledikleri bir ortamda istifa etmem için bir gerekçe yok. "  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!