comScore

Manchester United Manchester United

Manchester United ve Neymar...

09 Aralık 2015, Çarşamba 10:12
Manchester United ve Neymar...

Gizli ve bir o kadar da büyük bir aşk gibi.

FutbolArena - Manchester United yaz transfer döneminde geçtiğimiz sezon kiralık olarakoynattıkları ancak beklenen verimi alamadıkları santrafor Radamel Falcao'yu geriyollamış, golcü Robin van Persie'yi Fenerbahçe'ye, Javier Hernández'i ise BayerLeverkusen'e satmıştı.

İşte tam da o günler birçok yıldız golcününismi Manchester United ile anılmaya başlanmıştı. Bu isimlerden birisi deBarcelona'nın süperstarı Neymar idi. 

Gerek Katalan temsilcisi Barcelona gerekseNeymar'ın bu transferi gündemlerine dahi almamasına rağmen o dönem ManchesterUnited'ın 139 milyon Sterlin gibi astronomik bir bonservis bedeli ödemeye hazırolması bugünlerde yeniden konuşulan konular arasında.

İspanyol basınında yer alan bu rakamın yanısıra Manchester United 23 yaşındaki golcü oyuncuya haftalık 280bin Sterlin vesenelik 14.65 milyon Sterlin önermiş.
Neymar'ın babasının sözlerine dayandırılanhabere göre Manchester United transferin bitimine sayılı günler kalaBarcelona'yı telefonla arıyor ancak Neymar'ın sözleşmesinin devam ettiği vesatışının söz konusu olmadığı cevabını alıyor.

Bugünlerde çeşitli gazetelerde çıkanhaberlerde bu transferin bu kez 200 milyon Sterlin gibi akıllara zarar birbonservis bedeli karşılığı ara transfer döneminde biteceği yazılıp çizilse de,Neymar ve Barcelona'nın böyle bir niyetinin olmadığı apaçık ortada. 

Kaldı ki Louis van Gaal'in mevcut oyunanlayışında değil Neymar, Neymarlar gelse bile hücuma dair ne kadar verimalınabileceği de apayrı bir tartışma konusudur.

Çağdaş Sevinç

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!