comScore

Manchester United Manchester United

Manchester United'ta Rooney şoku

05 Aralık 2015, Cumartesi 12:06
Manchester United'ta Rooney şoku

Gol yollarında zaten sıkıntı çeken Manchester United'a acı haber.

FutbolArena - Sir Alex Ferguson'un gidişi sonrası ilk kez zirve yarışına ortak olan ManchesterUnited, 15. haftaya zirvenin yalnızca 1 puan gerisinde girmesine rağmenözellikle hücum etkinliği konusunda oldukça ağır eleştiriler alıyor.

Tam daböyle bir sorun yaşanırken, Louis van Gaal ve talebelerine hücum konusunda iyicezorluk çıkaracak bir haber geldi. Takımın kaptanı ve golcüsü Wayne Rooney'ninbileğinden sakatlandığı ve hem yarın oynanacak olan West Ham maçını hem deŞampiyonlar Ligi'nde oldukça kritik bir maç olan Wolfsburg maçını kaçıracağıhaberi geldi.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilmek adınasalı akşamı deplasmanda Wolfsburg ile son derece kritik bir maç oynayacak olanManchester United'ta menajer Louis van Gaal bu sakatlığı ' Berbat bir durum. 'olarak yorumladı.

30 yaşındaki Wayne Rooney bu sezon takımınıneskisi gibi gol yükünü sırtlayamıyor olsa da onun sahadaki varlığı ve mücadelegücü arkadaşları adına çoğu zaman itici bir güç oluyor.

Onun sakatlığını ' Berbat bir durum. ' olarakyorumlayan Louis van Gaal, sözlerine " Gidişat vahim bir hal alıyor. Onunbileğini güçlendirmesi için özel olarak çalışmasına müsade verdik. Şu ana dekgerçekleştirmiş olduğu rehabilitasyon tedavisinin başarılı geçtiğinisöyleyebiliriz. " şeklinde devam etti.

Louis van Gaal sözlerine sezona fırtına gibigiren ancak talihsiz bir şekilde ayağı kırılan sol bek Luke Shaw'u aratmayan birdiğer sol bek Marcos Rojo'nun da omzundan yaşadığı sakatlık sonrası geçireceğiolası bir operasyonun doktoru ve Rojo arasındaki görüşmeler sonrası netlikkazanacağı bilgisini vererek son verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!